Smyckespartyn

Är ni intresserade av smyckesparty och bor i mellanskåne med omnejd kan ni ta kontakt med oss för att boka en tid så kommer vi hem till er.
Är det någon som är intresserad av att ha en smyckeskurs, en trevlig pysselstund med sina vänner,  en möhippa, ett barnkalas etc. så kan vi även fixa detta.

Halsband - MH326


Pris; 90 kr, Memorywire, guldbruna seadbeads och metallhänge i guldtoner.

Halsband - MH16


Längd & pris; 45 cm, 80 kr. Pärlor på ett läderband.

Halsband - MH203


Längd & pris: 106 cm, 200 kr. Bronsfärgad kedja och metalldetaljer.

Armband - MA217


Längd & pris: 20 cm, 100 kr.

Barnhalsband - MF95


Längd & pris: 40 cm, 60 kr. Rosa snäckskals blommor, glaspärlor och metalldelar.

Armband - MA8


Memorywire armband silverline seadbeads, klara bicone och metalldelar, 100 kr.

Halsband MH - 45


Längd & pris: 93 cm, 180 kr. Gråa metalldetaljer och kedja, turkosa glaspärlor.

Halsband - IH 391


Längd & pris: 82 cm, 150kr. Kulkedja med snäckskalspärla och kungakrona som berlocker.

Smyckesparty

Nu börjar ett nytt år och dags att boka in nya partyn. 
Förra året började vi med partyn i februari och det rullade på hela året med lite uppehåll under sommaren. Vi har haft många som varit intresserade av våra smycken och det är jättekul.

Det hela började med att Marie och Ingela gjorde lite smycken sommaren 2008 och när vi kom till jobbet efter semestern hade Jenny också gjort lite hemma hos sig. 
Efter några månader hade vi tillverkat så mycket så vi bokade plats på en stor julmarknad. Julmarknaden gav mersmak och då föddes Lava smyckesdesign och tanken om att ha smyckespartyn.
Vi invigde våra arbetskamrater i det hela och hade smycken med på jobbet och några bokade partyn sedan har det rullat på.
Nu vill man bara mer och mer och det finns många ideér på lut...


Armband - IA238


Längd & pris: 19,5cm, 85kr. Turkosa glaspärlor och metalldelar.

Örhänge - IÖ94


Längd & pris: 4cm, 50kr. Grön glaspärla.

Armband - IA275


Längd & pris: 20cm, 100kr. Armband med rosa vaxade glas pärlor. Metalldelar och pärlhattar, toggellås.

Halsband IH - 394


Längd & pris: 90cm, 200kr Rosa snäckskalspärlor länkade med klar glaspärla och metallringar. Berlock med rosenkvartsberlock och metall ring, text "Faith"

Material & skötselråd

Allt material som används är helt nickelfritt eller har godkänd nickelnivå. Eftersom vi blandar hejvilt så kan vi inte säga vilket som är vilket förutom örhängeskrokarna som alltid är nickelfria.
Vi använders oss av olika material som glas, halvädelstenar, sötvatten- och snäckskalspärlor, metalldelar och kedjor, läder- och tygband. Vi använder inte akryl förutom ibland i barnsmyckena men då står det utskrivet.

För att ett smycke ska hålla sig fint så länge som möjligt är det viktigt att tänka på en del saker. Låt inte smycket komma i kontakt med vatten, svett, parfym eller olika hudkrämer. När du duschat och använt tex parfym låt den då torka helt på huden innan du tar på smycket.
När du förvarar dina smycken ha dem på ett torrt ställe, toaletten är inte så bra. De kan hänga på en krok eller ligga i en smyckespåse. Bomull torkar ut sötvatten- och snäckskalspärlor.

Vi vill att varje smycke ska ha något unikt, därför tillverkar vi endast ett exemplar av varje. Smyckena kan vara snarlika i färg och form men aldrig exakt lika.

Njut av dina smycken!

Halsband - IH383

 
Pris och länd: 86cm och 190kr.

Halsband - IH388


Pris & längd: 83cm, 150kr.

Armband - IA268


Ett memorywire armband med svarta och klara glaspärlor. Pris 90kr.

RSS 2.0